lördag 16 september 2017

Hur du får en vardaglig look att se exklusiv ut


Hur du får en vardaglig look att  se exklusiv ut

Att få sin look att se exklusiv ut är egentligen väldigt enkelt då detaljer och en genomtänkt helhet är det som spelar mest roll. Jag har nu gjort en lista på några av mina favorit tips om hur du kan få en helt vanlig vardaglig look att se exklusiv ut!

1. Detaljer
Som jag redan nämnde är det ofta detaljerna som gör den största skillnaden. Ett exempel på detta är om man lägger på sig ett halsband, armband eller annat smycke som har diamanter på sig, så om man då lägger små diamanter på sina naglar eller samma färg som man har på sina klädesplagg gör det större skillnad än vad man kanske tror. Ett annat exempel är om man har en väska med guldiga detaljer så att använda guldiga smycken till kan göra att man ger intrycket av en mera genomtänkt outfit. 

2. Samma färg

Till exempel att ha en svart polo tröja eller topp med ett par kostymbyxor får man en stilren look. Till det kan man matcha detaljerna som jag pratade om i punkt 1. 





3. Skärp
Till exempel en outfit i samma färg, men att lägga till ett skärp. Vill man ännu så kan man använda punkt 1 här också med att välja ett skärp med en detalj på. Det här kan man göra för att undvika att outfiten ser tråkig ut. 

4. Undvik fläckar
Vill man att en outfit ska se exklusiv ut så finns det 3 saker man bör undvika:
      a) Fläckar
b) Hål
                                                 c) Ej strukna ifall det skulle behövas

Om ett klädesplagg är fläckigt, har hål eller inte är struket ( ifall det skulle behövas), så ser outfiten direkt mindre exklusiv ut. 

5. Väskor
Att investera i en dyrare väska kan göra under till en Basic outfit. Men vill man inte lägga mycket pengar på en väska finns det vid vanliga klädkedjor många fina väskor som också kan ge ett ordentligt lyft till din outfit. 

6. Låt din personliga stil synas
Det är viktigare än vad många tror. Men att lägga med lite av sin personliga stil är viktigt. Till exempel om du gillar någon särskild färg, något särskilt material, någon accessoar du gillar (kan var hattar, halsdukar, scarfer, smycken, vad som helst!) Om du har på dig något som speglar din personliga stil och vad du gillar är chansen större att du också trivs i det du har på dig! 
 Själv gillar jag guldiga detaljer, därför har ofta det varit exempel jag använt eftersom att det är det jag gillar. Om du gillar silver eller brons eller kanske grönt, då är det det du kan lägga till som detaljer i din outfit. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar