söndag 10 maj 2015

Stockholm dag 2! Gröna lund!

Stockholm dag 2

Godmorgon! 
Igår kväll kunde jag inte skriva något inlägg om dagen eftersom att nätet här var så dåligt så det funkade inte men nu funkar det så nu skriver jag om går dagen istället! 
Dagen började med att vi åt en riktigt god hotell frukost! Jag älskar hotell frukost! Sedan gick vi ner till stan och shoppade lite igen. Sedan åkte vi med en fullproppad buss till Kaknästornet. Och ja, den var verkligen fullproppad alla säten var fulla och i hela mitt gången stod en massa folk,  man kunde knappt andas där... Men när vi äntligen kom fram till Kaknästornet köpte vi inträde och åkte upp med hiss. Det var bra utsikt därifrån, man såg hela Stockholm! 
Sedan tog vi bussen halva vägen till gröna lund resten gick vi. Där köpte vi inträde och åk biljetter. Köerna till åkattraktionerna var extremt långa. Vi var tvungna att köa i ca 15- 30 minuter. Men det var jätte roligt sen när det äntligen var vår tur att åka! På gröna lund åt vi också glass.
När vi var klara vid göra lund gick vi till baka till centrum och så svängde vi in till Victoria's secret och köpte några till mistar och sånt, haha. Sedan gick vi till en restaurang och åt. Efter det var klockan så mycket så då var det bara att gå till hotellet och ta det lugnt resten av kvällen. Vädret var helt perfekt hela dagen! 

Nu har vi nyss varit och ätit frukost. Vi har börjat packa och ska så småningom gå en sista gång till stan. Sedan tar vi väl bussen till Arlanda! Synd att det duggregnar här idag..
Ha en trevlig dag!



Frukosten igår.


Gröna Lund!









Utsikten från Kaknästornet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar